Privatlivspolitik

INTRODUKTION

Vi tager dit privatliv alvorligt og ønsker, at du forstår vores praksis med hensyn til håndtering af dine personlige data, når du interagerer med PLAINtøj gennem denne webside. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi gør dette.

Vi kan ændre denne fortrolighedspolitik fra tid til anden, og vi råder dig til at gennemgå denne fortrolighedspolitik regelmæssigt for at se den nyeste version.

 

HVILKE PERSONDATA INDSAMLER VI?

Vi indsamler personlige oplysninger, som du frivilligt giver os, når du udtrykker interesse for at få oplysninger om os eller vores forretning, eller du deltager i aktiviteter på denne webside eller på anden måde kontakter os.

 

De personlige oplysninger, som vi indsamler, afhænger af sammenhængen med dine interaktioner med os og denne webside, de valg du foretager samt de funktioner, du bruger.

De personlige oplysninger, vi indsamler, kan omfatte følgende:

  • Navn og kontaktdata. Vi kan indsamle dit for- og efternavn, adresse, e-mail, telefonnummer, produkt og købsinformation og andre lignende oplysninger, når du bruger vores online kontaktformular eller bruger vores webshop.

Vi indsamler eller opbevarer ikke følsomme personoplysninger, der vedrører dit helbred, etniske oprindelse, religiøse overbevisning eller politiske overbevisning eller lignende på denne webside, medmindre du selv indsender sådanne oplysninger til os.

 

HVORDAN BRUGER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Vi kan bruge dine personlige oplysninger til at:

  • forbedre din oplevelse, når du bruger vores hjemmeside.

  • kommunikere med dig, for eksempel for at svare på din anmodning og behandle den.

  • give dig information om vores produkter.

  • overholde vores forretnings-, lovgivningsmæssige og juridiske forpligtelser.

 

PÅ HVILKE GRUNDLAG BRUGER VI DINE PERSONLIGE INFORMATIONER?

Vi bruger personlige oplysninger til:

Lovlige forretningsformål: Vi bruger dine personlige oplysninger til at gøre vores kommunikation med dig mere relevant og personlig for dig. Det hjælper os også med at drive og forbedre vores forretning og minimere enhver forstyrrelse af de tjenester vi måtte tilbyde dig. Vi bruger de personlige oplysninger, som vi indsamler automatisk, når du besøger denne webside til formål som: at tælle og genkende besøgende på denne webside; analysere hvordan besøgende bruger denne webside og forskellige webstedsfunktioner; forbedring af denne webside og forbedring af brugernes oplevelser med denne webside. PLAINtøj kan linke ikke-personlige oplysninger indsamlet ved hjælp af cookies med personlige oplysninger. Men i så fald behandler vi de kombinerede oplysninger som personlige oplysninger.

 

For at overholde vores juridiske forpligtelser og andre krav om information: Det er vigtigt for os, at vi er i stand til at overholde love, forskrifter og vejledninger samt de krav om data som beskrevet her. Det påvirker den måde, hvorpå vi driver vores forretning og hjælper os med at gøre vores produkter og tjenester så sikre som vi kan.

Du har muligvis givet dit samtykke: Til tider skal vi muligvis få dit samtykke til at tillade os at bruge dine personlige oplysninger til et eller flere af de formål, der er beskrevet ovenfor.

 

DELING AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER MED TREDJEPARTER.

Vi deler muligvis dine personlige oplysninger med:

  • visse pålidelige tredjeparter, herunder vores agenter og leverandører, herunder dem, der giver os teknologitjenester såsom dataanalyse, hosting og teknisk support; vores professionelle rådgivere, revisorer og forretningspartnere; tilsynsmyndigheder og andre tredjeparter i forbindelse med It-drift.

  • Vi sælger eller lejer ikke de personlige oplysninger, vi indsamler fra dig.

 

HVOR LÆNGE BEHOLDER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Vi opbevarer dine personlige oplysninger ikke længere end nødvendigt til det formål, hvortil oplysningerne indsamles, og for at styre vores forhold til dig. Hvor dine personlige oplysninger opbevares, bestemmes denne periode på baggrund af gældende lokale lovgivning.

 

BESKYTTELSE AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER.

Vi vil træffe passende juridiske, organisatoriske og tekniske forholdsregler for at beskytte dine personlige data i overensstemmelse med gældende privatlivs- og datasikkerhedslove. Når PLAINtøj bruger en tredjepartstjenesteudbyder, skal denne udbyder anvende passende foranstaltninger for at beskytte fortroligheden og sikkerheden af ​​personoplysninger. Vi bruger en række sikkerhedsteknologier og procedurer for at beskytte dine personlige data mod uautoriseret adgang, brug eller videregivelse. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere sikkerheden for de personlige data, du overfører til os. Selvom vi ikke kan garantere, at tab, misbrug eller ændring af data ikke vil forekomme, vil vi, når vi har modtaget dine data, anvende passende tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre sådanne uheldige hændelser.

De indsamlede personoplysninger kan overføres til, opbevares og behandles i dit bopælsland eller ethvert andet land, hvor PLAINtøj opretholder faciliteter inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Vi overfører ikke data uden for EØS.

 

WEBSIDER, DER VI IKKE EJER ELLER KONTROLLERER.

Vores hjemmeside kan indeholde links til tredjepartswebsteder. Denne fortrolighedspolitik gælder ikke for disse tredjepartswebsteder. Vi anbefaler, at du læser fortrolighedserklæringerne for andre websteder, du besøger, da vi ikke kan påtage os ansvaret for fortrolighedspraksis på disse websteder, som kan være anderledes end vores.

 

DINE RETTIGHEDER VEDRØRENDE DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER.

Vi redegør nedenfor for de rettigheder, som vi vil respektere i forbindelse med dine personlige data.

Du har muligvis ret til:

• bede PLAINtøj om adgang til de personlige oplysninger PLAINtøj har om dig.

• anmode om rettelse og / eller sletning af dine personlige oplysninger.

• anmode om begrænsning af behandlingen af ​​dine personlige oplysninger eller modsætte dig behandlingen.

• (hvis relevant) trække dit samtykke tilbage til behandlingen af ​​dine personlige oplysninger (hvor PLAINtøj behandler dine personlige oplysninger baseret på dit samtykke).

• anmode om modtagelse eller overførsel til en anden organisation af de personlige oplysninger, som du har givet til PLAINtøj; og

• klage til din lokale databeskyttelsesmyndighed, hvis dine fortrolighedsrettigheder krænkes, eller hvis du har lidt skade som følge af ulovlig behandling af dine personlige oplysninger.

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du give os besked ved at kontakte os som beskrevet i afsnittet "Kontakt os" nedenfor.

 

HVAD HVIS DU IKKE VIL GIVE DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER OM OS?

Levering af dine personlige oplysninger er frivillig for dig og ikke påkrævet af loven. Derfor, hvor du får mulighed for at dele dine personlige oplysninger med os, kan du altid vælge ikke at gøre det.

Hvis du protesterer mod behandlingen af ​​dine personlige oplysninger, eller hvis du har givet dit samtykke til behandlingen, og du senere vælger at trække dem tilbage, respekterer vi dette valg i overensstemmelse med vores juridiske forpligtelser. Dette kan betyde, at vi muligvis ikke er i stand til at udføre de nødvendige handlinger for at nå de formål, hvortil oplysningerne blev indsamlet.

DATA CONTROLLER.

PLAINtøj er dataansvarlig for de leverede personoplysninger. Vi er etableret i EU.

 

SPØRGSMÅL / KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os på kontakt@plaintoj.com

 

PLAINtøj

Bøgebakkevej 6A

Alsønderup

3400 Hillerød

Danmark